Lees hier wat mensen over ons zeggen.

Nog een echte auto monteur

Rated 5 out of 5
8 mei 2021

Zeer tevreden over de reparatie die aan onze auto is gedaan.
Tijdens de zeer grote reparatie prima op de hoogte gehouden over de voortgang en reparatie is voor zover ik het kan beoordelen goed gedaan, Sinds dien geen problemen meer gehad.

Cees van Laerhoven

Goed

Rated 4 out of 5
5 mei 2021

Heel goed

Ad van veen

Fijne vent

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

Hein is een fijne vent om je auto te laten onderhouden altijd eerlijk en correct. Als hij iets aan de auto ziet ook al kom je daar niet voor zal het dit ook zeggen ook als hij daar geen voordeel bij heeft.

Ron

Excellent service

Rated 5 out of 5
4 januari 2020

Perfect service for a fair price. I also have bought one of our cars in this garage and I’m extremely satisfied!
Nothing negative to say so far. 5 stars!

Carlos Amaral

Bregje

Rated 5 out of 5
4 januari 2020

Hein is de betrouwbaarste automonteur die ik ken (en ik heb er al velen meegemaakt in mijn leven als automobilist). Allereerst is hij zeer kundig: spoort zonder moeite een probleem op, legt het vervolgens aan je uit en geeft daarbij een nauwkeurige kostenberaming. Hij is niet iemand (zoals vele automonteurs doen) die maar wat zegt omdat hij weet dat de klant er toch geen verstand van heeft. Ook is hij een eerlijk en bescheiden man die tijd voor je maakt. Tenslotte kan hij uit de voeten met alle types auto’s, dat is echt top! Ik heb er een aantal auto’s gekocht en ook diverse in onderhoud en ik wil geen ander garagebedrijf meer!

Verbruggen